1570011734nal-logotip_lat.jpg

VUK VUJACIC

Sales and communication
Savez Original Srbija

Bilateral Meetings

 • Friday 09:00-18:00
1570011751nal-logotip_lat.jpg
DescriptionSavez okuplja proizvode sa zaštićenim geogrfskim poreklom. Zajedničkim aktivnostima promovišemo proizvode. Naša nova strategija je okrenuta ka traženju partnera sa kojim želimo da zajedno gradimo svest o proizvodima sa geografskim poreklom. Partnerima nudimo potpunu marketing podrušku kojom bi stekao komperativnu prednost   ....................................................................................................................................................

The Alliance brings together products with a protected geographical indication. Through joint activities we promote products. Our new strategy is to look for a partner with whom we want  to build awareness of products with geographic indication. We offer partners a full marketing affiliate to gain a competitive edge. Also for special offer and product we are open for export. 

Organization Type Non-governmental organization
Founding Year2015
Phone0607040602
CountrySerbia
City Futog , Carice Milice 129
Areas of Activities

Food & beverage production

  Export-import/distribution

   HoReCa

    Offer

    PROIZVODI SA ZAŠTIĆENIM GEOGRAFSKIM POREKLOM

    Tražimo ograničeni broj partnera u Horeca i Retail kanalu prodaje koji će imati eksluzivno pravo na saradnju i promociju proizvoda sa geografskim poreklom. Zajedno sa partnerom želimo da gradimo svest o proizvodima sa geografskim poreklom a partner na taj način dobija komperativnu prednost kroz zajedničku promociju.

    Keywords: Premiumgeografsko poreklotradicionalni proizvodiajvarkulensirsrpski proizvodidomaći proizvodizdrava hrana
    Cooperation Offered
    1. Sales / Distribution
    Cooperation Requested
    1. Sales / Distribution
    2. Technical co-operation
    3. Outsourcing co-operation